استرچ که کوتاه شده اسم نایلون
استفاده از فیلم استرچ در صنایع غذایی بسیار محبوبیت دارد و کاربرد آن برای عموم مشخص است.
علت محبوبیت فیلم استرچ در صنایع غذایی چیست؟
فیلم استرچ با وکیوم کردن مواد غذایی از فاسد شدن سریع آنها جلوگیری می کند.
یعنی با وکیوم کردن هوای محصور بین خودش ( نایلون) و ماده ی غذایی را خارج می کند.
و همچنین اجازه ی ورود هوا به داخل را نمی دهد.
ماندگار مواد غذایی که کمتر در معرض هوا قرار می گیرند بیشتر می شوند.
همچنین شفافیت فیلم استرچ باعث زیبایی کالا و جذب مشتری می شود.
ویژگی های منحصر به فرد نایلون استرچ که آن را به محصولی پرکاربرد تبدیل کرده است عبارتند از:
روی محصولات به خوبی می چسبد.
از ورود گرد و خاک و رطوبت و هوا جلوگیری می کند.
علی رغم ضخامت کم، دارای استحکام بالایی است و به سختی آسیب می بیند ( سوراخ یا پاره شود).
فاکتورهای زیر در قیمت موثر است:
متراژ مورد نیاز:
بر اساس نیاز و سفارش مشتری مشخص می شود.
ضخامت:
ضخامت را بر اساس واحد میکرون می باشد. بر اساس نیاز مشتری از 12-10 میکرون تا 50 میکرون سفارش می گیریم.
عرض:
عرض نیز توسط مشتری بازه ی عددی خاصی سفارش داده می شود.
( مثلا پنجاه تا دویست سانتی متر که این اعداد قابل تغییر هستند. )
میزان کشسانی و استحکام کششی:
نایلون ها در برخی مواقع تا 600% کشش طولی دارند
نوع دستی:
در این نوع دسته بندی کردن از نیروی انسانی استفاده می شود.
که روشی کند و هزینه بر می باشد.
نوع ماشینی:
دسته بندی با دستگاههای مخصوص صورت میپذیرد.
همچنین می توانید مو اردی را برای سفارشی سازی محصول خود اضافه نمائید.
مشخصاتی مانند:
رنگی بودن
مات بودن
مقاومت در برابر الکتریسته ی ساکن
مقاومت در برابر اشعه ی فرا بنفش نور طبیعی
بدیهی است که سفارشی سازی روی بالا رفتن قیمت فیلم استرچ اثر می گذارد.
برای اطلاع از آخرین